Logo Nymarksminde Mini-zoo

Aktiviteter på Nymarksminde

Fodring af Dyr

Har du lyst til at hjælpe Ole med at fodre dyrene? Så sker der hver dag i sæsonen kl. 10.15! Kommer du på besøg på det tidspunkt, får du en spand med fodder og en rundtur i dyreparken. Ole viser dig alle dyrene og fortæller spændende historier om hvor hønens æg kommer fra, og hvorfor kaninerne graver masser af huller.

KL. 1015

Hver dag i sæsonen.

Traktor tur

Har du nogensinde siddet i en vogn trukket af en gammel traktor? Det er helt bestemt en oplevelse værd, og en hel unik måde at se landskabet på. Vi tilbyder alle gæster på Nymarksminde en gratis og bumlende tur ud over markerne. Vi kører ture hver weekend, helligdag og hver dag i sommerferien. Det foregår kl. 11.30 og 14.00.

KL. 1130
KL. 1400

Weekender, helligdage og hver dag i sommerferien.

TrÆkketur pÅ hest

Trækketur på hest er en af de mest populære aktiviteter vi tilbyder her i parken. Det foregår hver weekend, helligdag og hver dag i sommerferien kl. 12.30. Vores dejlige personale står klar til at guide og assistere, og hjælper desuden med at trække hesten. Hver tur koster 20 kr pr. tur, eller 50 kr for tre ture.

KL. 1230

Weekender, helligdage og hver dag i sommerferien.

BØrnefØdselsdag

Hold din store dag på Nymarksminde og inviter alle vennerne fra bønehaven eller skolen. Der er masser af siddepladser ude i servicehuset, og hvis I har lyst, så arrangerer vi ekstra fodring og rundvisning kl.14.00. Brug gerne vores webshop til at booke en gruppebillet og spar endda 5%. Mad- og drikkevarer medbringer man selv.

Skoleudflugter

Rigtig mange skoler og institutioner bruger Nymarksminde som udflugtssted. Vi har de perfekte faciliteter til besøg af større grupper. Her henviser vi også til at man kommer kl.10.15 for at være med til fodringen. Herefter er der selvfølgelig frit spil i farmparken og på fodboldgolfbanen.

Andet

På specielle dage i løbet af året holder vi arrangementer. Det kan eksempelvis være udskæring af græskar til halloween, morgendage om sommeren med gratis rundstykker og kaffe, eller grillning af efterårets æbler. Vi har eksempelvis også lavet et samarbejde med Aalborg Zoo, hvor deres årskortsholdere fik fri adgang til Nymarksminde i en måned. Sørge derfor for at holde øje med vores facebook eller nyhedsbrevet! På den måde ved du altid hvad der sker!

Åbningstider

I Nymarksminde Mini-zoo, Farmpark og Fodboldgolf har vi sæsonåbent. Her finder du alt information om vores åbningstider. Hvis du kommer først på dagen, kan du være med til at fodre alle bondegårdsdyrene.

Sæson 2019
18. April - 20. Okt.

Åbningstid
Kl.10.00 - 21.00

Fodring af dyr
Kl.10.15

Her bor vi!

Du finder Nymarksminde 10 minutters kørsel fra Nordjyllands hovedstad, Ålborg.