Logo Nymarksminde Mini-zoo

Nyheder

15 - 23 oktober 2016 (uge 42) - Efterårsferie

Kom forbi Nymarksminde i efterårsferien og oplev lidt af hvert. Vi laver forskellige og sjove aktiviteter hver dag. Du finder aktivitetskalenderen for efterårsferien her.


Weekenden 8 - 9 oktober 2016 - Klipning af får

Vores får trænger til en ny frisure! Så vi har bestilt tid hos frisøren i weekenden 8-9 oktober 2016. Kom og se hvordan det foregår, når klipperen bliver tændt. Vi kører traktorture og laver trækketure på hest, som sædvanlig i weekenden.
Hvis du har sæsonkort hos Springeren eller årskort hos Aalborg Zoo får du 50% rabat på entréen til Nymarksminde i denne weekend! Bare fremvis dit kort.


18. september 2016 - Bagagerumsmarked

Så er vi klar igen med bagagerumsmarked på Nymarksminde. Hvis du har noget guld derhjemme i gemmerne, så bestil en plads på markedet. Det koster kun 125.

Markedet kommer til at foregår 18. september 2016 kl. 9-15. Der er gratis adgang, da det foregår ude på Nymarksmindes store parkeringsplads.

Bestil standplads på markedet

23. marts 2016 - Vi åbner Skærtorsdag

Vi åbner Farmpark lige op til påske i år! Vi glæder os til at vise alle de nye aktiviteter frem. Nu kan børn løbe om kap med dyrene, spille stang-fodbold, spille volleyball, malke koen og meget meget mere! Kom og oplev en bondegård i smukke omgivelser!


19. oktober 2015 - Vi ses til foråret!

Farmpark-sæsonen er ovre herude på Nymarksminde. Det har været et vidunderligt halvår med tusinder af dejlige oplevelser. Her i efterårsferien har der været masser af aktiviteter for børn og voksne, og vi har været ufatteligt heldige med vejret. Nu ser vi frem til at begynde planlægningen og forberedelserne til næste års nyheder. Tak for denne gang og vi ses til foråret 2016.


2. april 2015 - SÆSONÅBNING - SPAR 10%!

Foråret nærmer sig hastigt og påskeliljerne begynder lige så stille at kigge frem. Vi glæder os helt vildt til 2. April, hvor vi åbner for sæsonen på Nymarksminde! Du kan selvfølgelig allerede nu købe adgangsbilletter eller sæsonkort i vores webshop. Og du kan endda spare 10% på billetterne ved køb før 2. April!

Vi glæder os til at se dig!


13. august 2014 - Fodboldgolf som tegneserie!

Som du måske ved, så har vi en stor fodboldgolfbane her på Nymarksminde. Banen er 18 sjove og udfordrende huller, som holder børn og voksne beskæftiget i timevis. Vi har lavet en lille introduktion til Nymarksminde med Farmpark og Fodboldgolf i for af en tegneserie.

Læs tegneserien her.


31. juli 2014 - Sommeren steger godt!

Sikken hede, sikket vejr, SIKKEN SOMMER! Her på Nymarksminde nyder vi det dejlige solskin sammen med vores skønne gæster. Rigtig mange har valgt at komme forbi Nymarksminde i år, og det betyder meget for os! Bondegårdsferie-sæsonen er næsten ovre, hvorefter vi går ind i Bed and Breakfast-sæsonen igen - men vores Farmpark med Mini-zoo har selvfølgelig åbent helt indtil 26. oktober. Du kan stadig få trækketure på hesten i weekenden, og enkelte hverdage hvor der er nok gæster til at vi tager hesten ud. Fodringsrunden er som sædvanlig kl.10.15, og dyrene er mere end spændte på at møde dig.

Vi ses på Nymarksminde! Og fortsat god sommer!


25. februar 2014 - Foråret er på vej!

Vi glæder os utrolig meget til den nye sæson, som starter d.17. april. I øjeblikket er vi godt beskæftiget med at forberede de nye aktiviteter! Forvent blandt andet en super spændende aktivitetskalender meget snart.


4. december 2013 - Nu' det jul igen!

Så er tiden inde igen. Julen er ved at være her - og i den anledning sætter vi en julekonkurrence igang! Så har du et godt øje for at tælle nisse, så smut forbi konkurrencen.


9. oktober 2013 - Efterårsferien

Nu er det snart sidste chance for at komme i Nymarksminde Farmpark denne sæson! Så hvorfor ikke komme på besøg i Efterårsferien? Vi har masser af spændende aktiviteter!

Og husk: Der er halv pris på Is, Slik og Chips hele efterårsferien!


10. september 2013 - Fotovinder

Mange gange tillykke til Kirstine som tog vinderbilledet! Hun og hendes familie får et weekend-ophold på Nymarksminde. Og tusind tak til alle deltagere i fotokonkurrencen! I gjorde det alle meget svært at vælge det bedste billede!


12. august 2013 - Venne-weekend

Lørdag den 17. og Søndag den 18. August 2013 holder vi venne-weekend! Det betyder at alle betalende gæster og sæsonkortholdere kan tage én ven gratis med i Nymarksminde Farmpark & Fodboldgolf. Vi glæder os til at se dig og din bedste ven i den kommende weekend!


30. juli 2013 - GRATIS GODTER

Lørdag d.3. og Søndag d.4. August 2013 skal du komme og besøge Nymarksminde Farmpark & Fodboldgolf! Vi har nemlig arrangeret gratis rundstykker, is, kaffe og te til de første 100 gæster - begge dage! Det er en perfekt mulighed for en afslappende weekend sammen med børnene, som elsker at kæle for alle dyrene.

Se mere i vores video: Klik her!

Dette tilbud er lavet i samarbejde med Kvickly og Hjem-is.

Sociale Medier

Du kan altid holde dig opdateret om Nymarksminde via de sociale medier. Vi er blandt andet på Facebook, Google+ og Youtube.

Facebook:

Google+:

Youtube:

 

I vores nyhedsbrev kan du læse om alle de spændende ting der foregår på Nymarksminde. Hver gang vi laver en konkurrence, eller der sker et arrangement, kan du læse om det. Vi sørger også for at holde dig opdateret når vi har et godt tilbud.

Klik her for Nyhedsbrev!

Her bor vi!

Du finder Nymarksminde 10 minutters kørsel fra Nordjyllands hovedstad, Ålborg.