Logo Nymarksminde Mini-zoo

Aktiviteter på Nymarksminde

Fodring af Dyr

Har du lyst til at hjælpe Ole med at fodre dyrene? Så sker der hver dag i sæsonen kl. 10.15! Kommer du på besøg på det tidspunkt, får du en spand med fodder og en rundtur i dyreparken. Ole viser dig alle dyrene og fortæller spændende historier om hvor hønens æg kommer fra, og hvorfor kaninerne graver masser af huller.

KL. 1015
KL. 1500

Traktor tur

Har du nogensinde siddet i en vogn trukket af en gammel traktor? Det er helt bestemt en oplevelse værd, og en hel unik måde at se landskabet på. Vi tilbyder alle gæster på Nymarksminde en gratis og bumlende tur ud over markerne. Vi kører ture hver weekend, helligdag og hver dag i sommerferien. Det foregår kl. 11.30 og 15.45.

KL. 1130
KL. 1545

BØrnefØdselsdag

Hold din store dag på Nymarksminde og inviter alle vennerne fra bønehaven eller skolen. Der er masser af siddepladser ude i servicehuset. Brug gerne vores webshop til at booke en gruppebillet og spar endda 20% på hele beløbet. Mad- og drikkevarer medbringer man selv.

Skoleudflugter

Rigtig mange skoler og institutioner bruger Nymarksminde som udflugtssted. Vi har de perfekte faciliteter til besøg af større grupper. Her henviser vi også til at man kommer kl.10.15 for at være med til fodringen. Derefter er der mulighed for undervisning i parkens Naturskole. Og ellers er der selvfølgelig frit spil i farmparken og på fodboldgolfbanen.

Andet

På specielle dage i løbet af året holder vi arrangementer. Det kan eksempelvis være udskæring af græskar til halloween, morgendage om sommeren med gratis rundstykker og kaffe, eller grillning af efterårets æbler. Vi har eksempelvis også lavet et samarbejde med Aalborg Zoo, hvor deres årskortsholdere fik fri adgang til Nymarksminde i en måned. Sørge derfor for at holde øje med vores facebook eller nyhedsbrevet! På den måde ved du altid hvad der sker!

Åbningstider

I Nymarksminde Mini-zoo, Farmpark og Fodboldgolf har vi sæsonåbent. Her finder du alt information om vores åbningstider. Hvis du kommer først på dagen, kan du være med til at fodre alle bondegårdsdyrene.

Sæson 2024
28. marts - 20. okt.

Se åbningstider på Nymarksminde.dk

Fodring af dyr
Kl.10.15

Her bor vi!

Du finder Nymarksminde 10 minutters kørsel fra Nordjyllands hovedstad, Ålborg.