Logo Nymarksminde Mini-zoo
nymarksminde logo

Et feriested for familier

Velkommen til Nymarksminde - et fristed for sjælen. Her ude på landet kan du tage en dyb indånding, nyde den skønne natur og have det sjovt med familien. Lige siden 2001 har ejerne Ole og Inger Risager haft Bed & Breakfast på stedet. Igennem tiden er gården efterhånden blevet udvidet med flere lejligheder, aktiviteter og faciliteter.

På gården byder vi på mange forskellige aktiviteter - også meget mere end bare Farmparken og Fodboldgolf-banen. På Nymarksminde er det nemlig muligt at nyde en uges bondegårdsferie i sommerferien. Her er der åbent til den indendørs swimmingpool, der er fri adgang til Farmparken og vi sørger for at lave unikke aktivtiteter med gæsterne hver dag. Heriblandt kan trækketure af traktor og hest nævnes, sammen med kørsel i mooncars og gåture til søen.

Derudover skal der selvfølgelig nævnes, at Nymarksminde har 10 ferielejligheder, som kan lejes hele året. De har alle eget køkken, toilet, bad og alt hvad du kan få brug for.

Ud over alle faciliteterne, er det gode ved Nymarksminde netop den centrale placering i nordjylland. Her er der kun 10 minutters kørsel til Ålborg via motorvej. Gården ligger 300 meter fra motorvejen, hvilket gør det let at bo som turist på Nymarksminde - det er altid nemt at komme syd- og nordpå af motorvej E45.


Kører du i en større gruppe, kan der anmodes om grupperabat eller ekstra bus hos NT - bare klik ind på Køb billet med grupperabat

Der er desuden mulighed for gratiskørsel for institutioner. Se mere under "øvrige" på NT's hjemmeside.


Hvad Tilbyder vi?

Links til Nymarksminde.dk:

Bondegårdsferie

Bed and Breakfast

Farmpark med mini-zoo

Fodboldgolfbane

Nymarksminde.dk byder også på mange andre ting, så smut der ind og tag et kig. Tilmeld dig eventuelt vores nyhedsbrev for konkurrencer og historier fra gården.

Send Os en besked!

Send os en besked, hvis du har spørgsmål, eller hvis du gerne vil booke en af vores 10 ferielejligheder. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at ringe til Ole på 26 18 28 26.

Email:

info@nymarksminde.dk